BESTILL TIME ELLER KONTAKT OSS

Kirkeveien 166

0450 Oslo

Du finner oss i etasjen over apoteket vis a vis Kiwi inne på området til Ullevål Sykehus.

Du finner oss også i underetasjen på Pasienthotellet, Ullevål sykehus.

Det er gratis parkering utenfor lokalet over apoteket.

Telefon: 973 08 040​

Mail: dinkroppdinhelse@gmail.com

Personvernerlæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av DIN KROPP DIN HELSE er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre Kunder;

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, fødselsdato.
 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle avtalen om å tilby deg massasje behandling. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din påmelding til våre tjenester.

Vi bruker informasjons-kapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjons-kapsler (cookies).

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter boksføringloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 10 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har, daglig leder for Victor Massasje og velvære som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

dinkroppdinhelse@gmail.com
 

DIN KROPP DIN HELSE

Kirkeveien 166

0450 OSLO